Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-09@03:12:39 GMT

کمبود 11 هزار معلم تربیت بدنی در کشور

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۱۰۲۶۵

کمبود 11 هزار معلم تربیت بدنی در کشور

عضو سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: اجرای مطلوب درس تربیت بدنی در کشور نیازمند ۳۴۰ هزار معلم تربیت بدنی است که در حال حاضر ما ۱۱ هزار معلم کمبود داریم.  محسن وحدانی با اشاره به تغییر و تحولات در سیستم تربیت بدنی و ورزش آموزش و پرورش گفت: کلاس‌های درس تربیت بدنی به تدریج هویت بیشتری  کسب می‌کنند و فضاهای مجزایی در ساختمان مدارس ابتدایی پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان اینکه ۱۲ درصد مدارس از سالن ورزشی برای اجرای درس تربیت بدنی استفاده می‌کنند، افزود: ۲۶ درصد مدارس از فضای رو باز ایمن برای فعالیت تربیت بدنی برخوردارند و ۳۷ درصد هم فقط یک زمین مانند زمین فوتسال و یا والیبال دارند.   این عضو سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی ادامه داد: ۲۵ درصد مدارس روستایی و چندپایه فاقد فضاهای ورزشی استاندارد هستند که برای این منظور امسال ۳۵ میلیارد تومان تجهیزات در قالب کاروان‌های ورزشی به مدارس کشور ارسال شد.   عضو سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: میانگین زمان اجرای درس تربیت بدنی مقطع ابتدایی در جهان، ۹۷ دقیقه و در دوره متوسطه ۹۹ دقیقه است، اما در کشور ما در خوشبینانه‌ترین حالت خود به ۶۰ تا ۷۰ دقیقه می‌رسد.   وحدانی گفت: هم اکنون سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی برای ۱۲ پایه تحصیلی برنامه درس تربیت بدنی را ارائه کرده و معلمان تربیت بدنی، کلاس‌ها را بر مبنای اهداف و محتوای برنامه اداره می‌کنند.   وی در ادامه با بیان اینکه این برنامه درسی شامل سه بخش آگاهی‌های مورد نیاز، مهارت‌ها و نگرش‌های مورد انتظار است، گفت: کتاب راهنمای درس تربیت بدنی در مقطع ابتدایی از ۲۰ سال قبل در اختیار معلمان قرار داده شده، اما محتواهای برنامه دوره متوسطه جدید هستند.   این عضو سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با اشاره به طرح‌های آموزش و پرورش در حوزه تربیت بدنی و ورزش بیان کرد: برخی طرح‌ها مانند "طرح سباح" از طرح های ملی بودند که توسط معاونت تربیت بدنی ارائه و اجرا شدند، اما در عین حال با چالش‌هایی هم مواجه بودند.   وحدانی با اعلام اینکه "طرح ژیمناستیک" و "تنیس روی میز" پایه پنجم منحل نشده است، گفت: این طرح در قالب مهارت‌های ضروری در کتاب راهنمای معلم در دوره ابتدایی تعدیل شده است.   این عضو سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با اشاره به اینکه آگاهی‌های دانشی در حوزه تربیت بدنی در همه مقاطع ارائه می‌شود، افزود: برنامه آمادگی جسمانی در ۱۲ پایه تحصیلی با تأکید بر فاکتورهای مرتبط با سلامت ارائه می‌شود. همچنین مهارت‌های بنیادین حرکتی و الفبای حرکتی در مقاطع اول تا سوم ابتدایی و در متوسطه نیز تکنیک‌های ورزشی آموزش داده می‌شوند.   وحدانی افزود: اجرای مطلوب درس تربیت بدنی در کشور نیازمند ۳۴۰ هزار معلم تربیت بدنی است که در حال حاضر ما ۱۱ هزار معلم کمبود داریم. میانگین زمان اجرای درس تربیت بدنی مقطع ابتدایی در جهان، ۹۷ دقیقه و در دوره متوسط ۹۹ دقیقه است اما در کشور ما در خوشبینانه‌ترین حالت خود به ۶۰ تا ۷۰ دقیقه می‌رسد.   وی در یک برنامه رادیویی از رادیو گفت وگو با تأکید بر لزوم بروز رسانی محتواهای ضروری آموزشی گفت: متاسفانه نیازسنجی خوبی در نیروی انسانی انجام نشده و همین معضل، معلمان را از نظر برنامه درسی و طراحی آموزشی با مشکلاتی مواجه کرده است./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۰۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت هفته معلم در اسکو

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی محمود زاده در مراسم گرامیداشت هفته معلم که در اسکو برگزار شد به اهمیت و جایگاه آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: دستگاه آموزش و پرورش یک سازمان پرورش دهنده نیروی انسانی و آموزش دهنده است ولی دیگر دستگاه‌ها مصرف کننده این نیرو‌های متخصص هستند.

وی گفت:دانش آموزان تحت آموزش معلمان هستند و این معلمان برای آینده کشور نیروی انسانی مورد نیاز را تربیت می‌کنند و لذا خود معلمان عامل خودسازی و تمدن سازی بوده و آینده کشور توسط همین دانش آموزانی که معلمان تربیت کردند مدیریت خواهد شد.

وی افزود:چرخه اقتصادی کشور توسط همین دانش آموزان به حرکت در خواهد آمد و لذا طراحی و مهندسی کشور به وسیله معلم در داخل کلاس انجام می‌شود و باید این طراحی و مهندسی متناسب با نیاز‌های کشور باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش به انتظارات جامعه از معلمین هم اشاره کرد و گفت:معلم فقط آموزنده علم نیست بلکه معلم هویت ساز است و هویت اسلامی باید به دست معلمین اتفاق افتاده و مسیر را برای دانش آموز مشخص کنند و هویت سازی کنند.

محمودزاده به ضرورت توانمندسازی معلمین و معیشت و منزلت آنها هم اشاره کرد و افزود:توجه به شان و منزلت معلمین باید شکل بپذیرد و در کنار  آن به توانمندسازی در حوزه دانش تخصصی و حرفه‌ای او هم باید توجه ویژه صورت گیرد.

وی ادامه داد: معلمی که آراسته به تربیت اسلامی نباشد نمی‌تواند در تراز انقلاب اسلامی دانش آموزی را تربیت کند و لذا تربیت نسل آینده کشور منوط به توانمندسازی معلمین و توجه به ارتقای شاخص‌های رفاهی این قشر از جامعه است.

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا دانشجویان را با فرصت‌های شغلی جدید آشنا می‌کند
  • ترسیم ۴ برنامه تربیتی و آموزشی مهم در نیروی دریایی
  • تکریم معلم در همه طول سال انجام شود
  • گرامیداشت هفته معلم در اسکو
  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • معلمان خادم‌یار رضوی در اردبیل تجلیل شدند
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است